Бродський прогнозує вилучення із проекту Податкового кодексу норм про розширення повноважень Податкової — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Бродський прогнозує вилучення із проекту Податкового кодексу норм про розширення повноважень Податкової

413
Голова Державного комітету з питань регуляторної політики і підприємництва Михайло Бродський прогнозує, що при підготовці проекту Податкового кодексу до другого читання з нього будуть вилучені норми про розширення повноважень податкових органів. Про це говориться в повідомленні Держкомпідприємництва.
"Голова комітету висловив упевненість, що норми кодексу, що наділяють Податкову надмірними повноваженнями, будуть скасовані", - говориться в повідомленні.
Бродський також вважає, що при доопрацюванні проекту Податкового кодексу буде передбачено зменшення фіскального тиску на бізнес.
"До другого читання депутати вже вносять поправки, аби зменшити фіскалізацію, запропоновану Податковою", - зазначив голова Держкомпідприємництва.
Комітет також подав власні пропозиції відносно внесення змін до проекту Податкового кодексу.
На думку Бродського, зміни до Податкового кодексу вноситимуться і після його прийняття парламентом.
Як повідомлялося, 17 червня Верховна Рада прийняла в першому читанні проект Податкового кодексу, запропонований Кабінетом Міністрів.
Президент Віктор Янукович вважає, що перед розглядом Радою проекту кодексу в другому читанні необхідно його доопрацювати, а також провести з нього громадські слухання.
А Микола Азаров виступає за швидке прийняття Податкового кодексу і за його доопрацювання, у разі потреби, вже після прийняття.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас