Обама: Економіка США знов зростає, але її розвитку заважають республіканці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Обама: Економіка США знов зростає, але її розвитку заважають республіканці

Казна та Політика
433
Економіка США "рухається в правильному напрямі". Про це заявив, виступаючи в штаті Вісконсін, президент США Барак Обама.
За його словами, передає ІТАР-ТАРС, нинішня американська адміністрація "зробила низку серйозних кроків, аби вивести економіку країни з вільного падіння". "І сьогодні вона знов зростає", - додав Обама.
Президент нагадав, що коли він лише опинився в Білому домі, країна перебувала "в стані найжахливішого економічного спаду за всю її історію". "Ось чому я постійно б'юся за додаткові заходи, які дозволять прискорити відновлення економіки і повернути її до стабільного зростання", - відзначив він.
За словами Обами, він прагне до збільшення розміру допомоги з безробіття, до надання допомоги власникам підприємств малого бізнесу, щоб ті "могли триматися на плаву і наймати нових працівників", а також до того, щоб допомогти штатам в справі збереження робочих місць держслужбовців - поліцейських, вчителів і пожежників.
При цьому він обрушився з критикою на сенаторів-республіканців. "На жаль, меншість сенаторів з іншої партії мислять інакше", - сказав демократ Обама. "Вони використовують свої можливості для того, щоб не дати допомоги дійти до американців", - вважає президент. Він нагадав, що за роки правління республіканців у США різко знизилася кількість робочих місць і скоротився середній клас. Економічна політика попередньої адміністрації США призвела до того, що "від 237-мільярдного профіциту країна прийшла до 1,3-трильйонного дефіциту", підкреслив Обама.
За матеріалами:
Банки.ру
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас