Комітет ВР схвалив судову реформу Януковича — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Комітет ВР схвалив судову реформу Януковича

Казна та Політика
672
Комітет Верховної ради (ВР) України з питань правосуддя рекомендував парламенту ухвалити закон про судоустрій і статус суддів в цілому.
Про це РБК-Україна повідомив народний депутат фракції БЮТ, член комітету з питань правосуддя Валерій Писаренко.
"На сьогоднішньому засіданні комітету ми рекомендували ухвалити відповідний закон в цілому. Завтра (1 липня) проект закону, який раніше парламент прийняв в першому читанні, розглядатиметься в другому читанні", - заявив нардеп.
Як відзначає "РБК-Україна", засідання комітету тривало з 15:00 до 23:00 середи, 30 червня, враховуючи велику кількість поправок.
Нагадаємо, 29 червня глава комітету ВР з питань правосуддя, нардеп від Партії регіонів Сергій Ківалов на погоджувальній раді повідомив, що проект закону про судоустрій і статус суддів Верховна рада України розгляне 1 липня в другому читанні.
"На 17 червня у нас було більше 1,5 тисяч поправок до відповідного закону про судоустрій і статус суддів. На виїзному засіданні комітету минулого тижня ми прийняли рішення рекомендувати комітету, щоб вже в четвер цей проект закону був поставлений на голосування в першому читанні і в середу (30 червня) ми проведемо таке засідання комітету", - сказав Ківалов.
Нагадаємо, що відповідний законопроект в рамках реалізації судової реформи в Україні вніс до парламенту президент України Віктор Янукович.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас