У другій половині дня варто чекати незначного зростання фондових майданчиків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У другій половині дня варто чекати незначного зростання фондових майданчиків

Фондовий ринок
203
Відсутність упевненості зростання світової економіки і ознаки сповільнення темпів зростання Китаю, що намітилися, накотили нову хвилю продажів в Азії, яка накрила вчора і Україну.
Сьогоднішній ранок демонструє аналогічну динаміку п'яти попередніх днів. Індекс UX відкрився зниженням до рівня 1860 пунктів, але на 11:30 вже почав зростати і, повернувся на позначку 1880. ПФТС тримає рівень 773 з просадкою 0,41% від вчорашнього закриття.
В другій половині дня, на думку Володимира Олексюка, експерта аналітичного департаменту X-Trade Brokers Ukraine, варто чекати незначного зростання фондових майданчиків на тлі тривалого падіння, новин, що виходять сьогодні, а також слабкої позитивної динаміки по ф'ючерсах S&P500, Dow Jones.
Увагу учасників ринку привернуть: остаточні дані щодо ВВП Великобританії за перший квартал; рівень безробіття в Німеччині в червні; попередні дані щодо інфляції в Єврозоні в червні; квітневі дані щодо обороту роздрібної торгівлі в Греції, а також інформація про стан балансу поточних операцій Іспанії.
За матеріалами:
xDirect
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас