Липовий співробітник АП "наколядував" мільйон доларів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Липовий співробітник АП "наколядував" мільйон доларів

Кримінал
972
У Києві затримано шахрая, який, називаючись високопосадовцем Адміністрації президента, обдурив громадян на суму быльше 1 мільйона 200 тисяч доларів і 250 тисяч гривень.
Как повідомили в столичній міліції, наприкінці грудня минулого року до міліції звернувся громадянин із заявою, що його обдурив невідомий. Під час здійснення оперативно-розшукових заходів особа незнайомця була встановлена, а нещодавно його з порцією кокаїну затримали працівники столичного відділу із боротьби з незаконним обігом наркотиків.
В результаті подальшого розслідування з'ясувалося, що саме він причетний до шахрайських махінацій, яких встановлено 11 епізодів.
Як відзначили в міліції, зокрема, шахрай обіцяв своїм жертвам за певну винагороду вирішити питання з придбанням дорогих конфіскованих автомобілів, земельних ділянок, нерухомості в Києві і області, працевлаштування на престижні посади. У тому числі за 10 тисяч доларів він пообіцяв одній людині працевлаштувати його на хорошу посаду в Адміністрації президента України.
Тепер встановлено, що ця людина обдурила довірливих громадян на суму 1 мільйон 294 тисячі 800 доларів і 250 тисяч гривень. Відносно нього порушено кримінальну справу за кількома статтями Кримінального кодексу.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас