Тимошенко хоче влаштувати у своїй партії вибори — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тимошенко хоче влаштувати у своїй партії вибори

402
Лідер БЮТ Юлія Тимошенко заявляє про намір розпочати проведення праймеріз для обрання лідерів регіональних організацій Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина". Про це вона сказала на прес-конференції в Харкові, повідомляє її сайт.
"Ми переходитимемо, і ми готуємо зараз прийняти статут на вересневому з'їзді, де обрання всіх лідерів всіх рівнів йтиме через праймеріз, що є дуже важливим, включаючи і лідера партії", - заявила вона.
Тимошенко додала, що в процесі модернізації партії особлива увага приділятиметься її децентралізації.
"Будемо віддавати всі можливі повноваження в наші регіональні партійні осередки, аби вони мали можливість реально захищати людей, впливати на життя людей, формувати нову політику. У тому числі на регіональному рівні".
Тимошенко також відзначила необхідність партійного навчання.
"Ми формуватимемо партійне навчання як для молодих лідерів, які хочуть ставати лідерами, так і для перевірених боями партійних кадрів", - підкреслила лідер "Батьківщини".
Як відомо, праймеріз - це попереднє голосування, під час якого обирається один кандидат від партії. Між обраними кандидатами потім проходить звичайне голосування. Проведення праймеріз використовується у США.
За матеріалами:
Proua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас