У Києві бачили чупакабру — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві бачили чупакабру

2732
Паніка через якусь загадкову тварину, яка нападає на людей і тварин, докотилася до Києва. Чупакабру нібито днями бачили в селі Троєщина, яке межує з однойменним мікрорайоном, пише видання "Сегодня".
"У однієї сусідки вона поїла майже всіх кроликів, а в другої навіть кота вбила. Схожа чупакабра на пса, метр заввишки, з величезними палаючими очима, і дуже сильно смердить", - розповіла нам мешканка села Ніна. Сама вона звіра не бачила, а лише чула про нього від сусідів. У селі говорять, що виходить на полювання чупакабра лише вночі.
"Ми з чоловіком вночі чергуємо біля кролів і курок, а раптом повбиває? Чоловіки вирішили, що на неї полюватимуть, але поки так її і не побачили. Напевно, ховається", - говорить Ніна.
Нагадаємо, торік невідома чупакабра тримала в страху мало не всю Західну Україну. Але вчені в існування звіра-вампіра не вірять. "Це те ж саме, що і снігова людина, про яку всі знають, але ніхто не бачив. Я думаю, що, швидше за все, це звір-гібрид, суміш вовка і собаки", - вважає Олег Мельник, співробітник Університету біоресурсів і природокористування України.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас