Нетверезі росіяни змусили посадити літак в Ісландії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нетверезі росіяни змусили посадити літак в Ісландії

278
Нетверезі росіяни змусили посадити в Ісландії літак, який прямував по маршруту Москва-Гавана.
Про це УНІАН повідомили в департаменті зв'язків з громадськістю і державними органами компанії "Аерофлот".
"26 червня під час виконання рейсу SU-333 Москва-Гавана командир повітряного судна прийняв рішення про вимушену посадку в аеропорту "Кефлавік" (Ісландія) унаслідок неадекватної поведінки двох пасажирів економічного класу - громадян Російської Федерації. Пасажири були в нетверезому стані, палили, лаялися, загрожували членам екіпажу і не реагували на зауваження", - йдеться в повідомленні.
Після прибуття в аеропорт "Кефлавік" командир повітряного судна викликав на борт поліцію. Відповідно до міжнародних правил щодо заходів впливу на недисциплінованих пасажирів поліцейські затримали хуліганів і доставили їх в поліцейський відділок. Дані пасажири були внесені до списку "неспокійних пасажирів" компанії "Аерофлот - Російські авіалінії" і їм відмовлено в зворотному перельоті.
В повідомленні підкреслюється, що у випадках злісного хуліганства окремих пасажирів і відсутності реакції на зауваження бортпровідників командир корабля має право прийняти рішення про вимушену проміжну посадку літака і передачі порушника порядку місцевій владі.
Збитку літаку завдано не було, безпеку пасажирів було забезпечено. Виліт літака з аеропорту Кефлавік до Гавани відбувся через півтори години після здійснення вимушеної посадки.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас