Масажистка звинуватила колишнього віце-президента США Альберта Гора в сексуальних домаганнях — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Масажистка звинуватила колишнього віце-президента США Альберта Гора в сексуальних домаганнях

170
Поліція американського міста Портленд оприлюднила аудіозапис свідчень масажистки, яка звинуватила колишнього віце-президента США Альберта Гора в сексуальній агресії.
Вона порівняла свого кривдника з "сексуально заклопотаним пуделем", повідомляє The New York Post.
Про інцидент, що стався в жовтні 2006 року в готелі Lucia в діловому районі Портленда, жінка особисто розповіла детективу лише через три роки, в січні 2009-го. До цього вона тричі відмовлялася від спілкування з поліцією, заявляючи, що не хоче давати хід розслідуванню.
В записі, який триває 26 хвилин, потерпіла детально переказує події того вечора. За її словами виходить, що Гор проявляв бажання фізичного контакту ще з порогу, коли почав вітати її обіймами. Жінка передбачає, що до моменту її приходу він міг бути в нетверезому стані.
Потім, під час масажу живота, він зажадав спуститися нижче і дуже гнівно відреагував на відмову. Як розповідає жінка, він заходився грубо і голосно кричати, а потім схопив її руку і насильно поклав на свій пеніс. Якимсь чином масажистці вдалося уникнути примусових сексуальних дій і втихомирити політика.
Проте докучання на цьому не закінчилися. За словами масажистки, Гор почав хапати її і притискатися до неї, коли вона пакувала свої речі, маючи намір піти. На її протести він лише злорадно сміявся. Жінка говорить, що думала про втечу з номера, але це представлялося їй ще небезпечнішим. Охорона, яка чергувала в коридорі, могла вирішити, що вона біжить не як жертва, а як злочинниця. "У мене навіть могли почати стріляти", - міркує вона.
Крім того, вона турбувалася за свою репутацію як людину і як професіонала і тому вирішила по можливості піти без скандалу. Проте їй довелося винести ще безліч домагань. За словами масажистки, Альберт Гор, користуючись своєю перевагою в силі, цілував і мацав її, намагався роздягнути і навіть повалив на диван. Врешті-решт, після декількох безуспішних спроб ретируватися, жінка змогла забрати свої речі і покинути номер.
Як би там не було, жодних офіційних звинувачень проти екс-віце-президента так і не було. Поліція визнала, що для оформлення звинувачення бракує доказів.
Проте ця історія викликала живий інтерес світових ЗМІ. Особливо "трепетно" поставилася до цього сюжету тайванська служба новин NMA. Місцями нудну 26-хвилинну розповідь масажистки вона проілюструвала комп'ютерною анімацією, уклавшись всього в півтори хвилини. Ролик включив всі основні моменти свідчень.
Нагадаємо, на початку червня Гор і його дружина оголосили про розлучення. У шлюбі Альберт і Тіппер прожили близько 40 років. Рішення було прийняте після "тривалого і ретельного обдумування", відзначила пара. В оточенні колишнього віце-президента відзначають, що останніми роками чоловік і дружина все більше віддалялися один від одного і жили кожен своїм життям. В той же час джерела, близькі до сім'ї Гора, заперечують, що хто-небудь з подружжя був відмічений в зраді.
Гор став 45-м віце-президентом в 1993 році. У 1996 він разом з Клінтоном був переобраний на другий термін. Брав участь в президентських виборах 2000 року, в 2007 році отримав Нобелівську премію світу за діяльність у боротьбі зі зміною клімату.
За матеріалами:
NEWSru.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас