Уряд Великобританії заявляє про свою рішучість скоротити значний бюджетний дефіцит — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Уряд Великобританії заявляє про свою рішучість скоротити значний бюджетний дефіцит

Казна та Політика
171
Уряд Великобританії заявляє про свою рішучість скоротити значний бюджетний дефіцит, укріпивши і об'єднавши країну, пише РБК daily.
Уряд також анонсував, організував і отримав звіт незалежного Управління бюджетної відповідальності. В даний час відповідальність за визначення темпів зростання і фінансових прогнозів лежить на незалежній організації: своєчасно ухвалене рішення про це підвищило довіру до нашої економіки на міжнародних ринках.
У першому бюджеті коаліційного уряду Великобританії викладений п'ятирічний план відновлення економіки країни, в основі якого лежать поняття відповідальності, свободи і справедливості. У бюджеті плата за минуле і плани на майбутнє. Він підтримує ідею відновлення економіки, що стимулюється підприємництвом, що заохочує працівників і захищає вразливі верстви населення.
Коаліційний уряд анонсував, провів і вже встиг завершити аналіз витрат поточного року, виявивши можливість заощадити 6 млрд фунтів стерлінгів.
У бюджеті також викладений план підтримки бізнесу і відновлення ослабленої конкурентоспроможності Великобританії. Уряд надає бізнесу більше свободи, скорочуючи регулювання і податкові ставки, при цьому направляючи свою підтримку на інфраструктуру і регіональний розвиток.
Заходи, вжиті в новому бюджеті, дадуть бізнесу необхідну впевненість для здійснення довгострокових інвестицій і скоротять тягар податків і ступінь регулювання. Це у свою чергу стимулюватиме компанії створювати нові робочі місця і допоможе тим, хто залишився без роботи, повернутися на ринок праці. В результаті економіка Великобританії стане більш конкурентоздатною.
Протягом наступних чотирьох років основна ставка корпоративного податку буде знижена з 28 до 24%. Це хороші новини для бізнесу. Таким чином, до 2014 р. на підставі планів, оголошених урядом, ставка корпоративного податку у Великобританії буде п'ятою серед країн "великої двадцятки". Не дивлячись на те, що з січня наступного року стандартна ставка ПДВ виросте з 17,5 до 20%, у Великобританії вона все одно буде нижча, ніж в середньому по Євросоюзу.
Уряд вживає заходи із скорочення бюджетного дефіциту і покладає надії на те, що приватний сектор збільшить фінансування проектів, що стосуються інфраструктури.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас