Сечін: Україна представила РФ пропозиції для угоди про газову співпрацю — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сечін: Україна представила РФ пропозиції для угоди про газову співпрацю

Енергетика
468
Україна представила Росії додаткові пропозиції в рамках підготовки угоди про співпрацю в газовій сфері, повідомив журналістам у понеділок віце-прем'єр РФ Ігор Сечін.
"Україна зробила декілька додаткових пропозицій щодо співпраці в газовій сфері. Ми від цих пропозицій не відмахуємося. Розглядатимемо їх в конструктивному ключі", - сказав він.
Сечін підкреслив, що підготовка Міжурядової угоди про співпрацю РФ і України в газовій сфері має проходити в стислі терміни. "Зараз у нас першочергове завдання оперативно підготувати міжурядову угоду щодо газу. Дуже швидко потрібно підготувати - доручення дуже серйозне. Над цим робота йде вже зараз", - сказав він.
Як повідомлялося, Росія в квітні 2010 року направила Україні свій проект Міжурядової угоди щодо газу, які передбачав як участь російських компаній в модернізації ГТС України і роботу на роздрібному ринку цієї країни, так і присутність посередників при постачаннях російського газу в Україну. Пізніше російська сторона відзначала, що документ ще неодноразово обговорюватиметься з українською стороною, і він може бути змінений.
Пізніше "Газпром" повідомив, що виключає роботу посередників при постачаннях російського газу в Україну.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас