Євро втрачає довіру інвесторів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Євро втрачає довіру інвесторів

Валюта
2136
Євро по відношенню до долара США не зміг утриматися вище позначки в 1,23, що вказує на значний скептицизм на адресу європейської валюти, зниження якої прогнозують експерти, передає Dow Jones Newswires.
Як говорять стратеги-аналітики BNP, побоювання з приводу європейських банків, ймовірно, наростатимуть у міру того, як все більше з них проходять стрес-тести. Як повідомляє, із посиланням на джерела, FT близько 100 банків, ймовірно, піддадуться стрес-тестам.
Індекс економічних настроїв у єврозоні, що виходить пізніше, навряд чи продемонструє ознаки поліпшення услід за падінням індексів менеджерів по постачанню. Індекси зайнятості і цін також несприятливі. Все це сприяє негативним прогнозам по євро в довгостроковій перспективі.
"Інвестори відносно обережні і намагаються продовжити тренди, з якими найбільш знайомі, - такими, як зіштовхування євро вниз", - говорить Себастьєн Галі, валютний стратег-аналітик BNP Paribas в Лондоні.
Європейська валюта випробовує тиск по відношенню до долара США на тлі "загальних негативних настроїв в світі", говорить старший стратег-аналітик Westpac Bank Імре Шпайцер.
"Є загальне відчуття, що відновлення більше не йде досить швидко. Думаю, що люди просто відчувають себе безрадісно, і ця психологія в даний момент є основною рушійною силою ринку".
На даний момент євро торгується по 1,2280 долара. Експерти вважають, що єдина валюта буде схильна до зниження до 1,2200.
За матеріалами:
Банки.ру
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас