Саміти в Канаді позначилися на доларі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Саміти в Канаді позначилися на доларі

Валюта
1878
Підсумки самітів "Великої двадцятки" і "Великої вісімки", які відбулися в канадському Торонто і на яких світові лідери закликали до реформування податково-бюджетної сфери з метою контролю бюджетів, "очевидно виявилися негативними" для американського долара і японської ієни, повідомляє Dow Jones Newswires.
Подібний розвиток ситуації вказує на те, що уряди країн не зможуть витрачати значні кошти на стимулювання економіки, а це, у свою чергу, може чинити тиск на світове економічне зростання, говорить Дзюн Като, старший менеджер Shinkin Asset Management.
За словами Като, інвестори стежитимуть за американськими даними, які вийдуть в понеділок, включаючи звіт щодо особистих витрат, для того, щоб отримати свіже уявлення про стан економіки США.
Якщо дані не виправдають прогнозів, котирування акцій знизяться, а пара долар/ієна, можливо, знову націлиться на рівні нижче 89,00, говорить він. Економісти, опитані Dow Jones, прогнозують зростання особистих витрат в США в травні на 0,2% в порівнянні з квітнем, коли показник залишився без змін.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас