"Аваль" знизив кредитну ставку за програмою "Товари у розстрочку" до 15 відсотків річних — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Аваль" знизив кредитну ставку за програмою "Товари у розстрочку" до 15 відсотків річних

Кредит&Депозит
163
Банк «Аваль» розпочав проведення акції до Новорічних та Різдвяних свят за програмою споживчого кредитування населення «Товари у розстрочку», у межах якої плату за користування кредитом при купівлі товарів (послуг) у розстрочку знижено з 25 до 15 відсотків річних.
Про це повідомила прес-служба банку з посиланням на управління розвитку АППБ «Аваль».
Таким чином, як повідомили в управління розвитку, максимальне подорожчання товару складатиме лише 7 проц.
За інформацією управління розвитку, акція триватиме у м. Києві та Київській області до 1 січня 2003 р.
Програма споживчого кредитування «Товари у розстрочку» передбачає надання банком «Аваль» споживчих кредитів фізичним особам — громадянам України на придбання будь-яких товарів (зокрема, аудіо-, відеотехніки, побутової техніки) у будь-якому торговому закладі, що приймає платежі в оплату товарів у безготівковій формі.
Сума кредиту від банку «Аваль» на придбання товарів у розстрочку може сягати 90 проц. вартості товару. При цьому максимальний розмір кредиту не має перевищувати сукупний дохід позичальника за місцем роботи за останні 6 місяців, підтверджений відповідною довідкою, але не може бути більшим за 50 тис. грн. Кредити надаються без застави на термін до 12 місяців на залишок заборгованості. Основна сума кредиту та проценти за користування ним погашаються щомісячно рівними частинами. Кредит може бути погашено достроково.
Як повідомили в управлінні, для участі у програмі «Товари у розстрочку» необхідно одержати за місцем роботи довідку про доходи, відвідати будь-який торговий заклад, що приймає оплату товарів у безготівковій формі, і одержати рахунок-фактуру обраного товару. Потому подати в банк заяву і, уклавши договір з банком, зробити особистий вклад у розмірі 10 проц. вартості товару та отримати кредит шляхом перерахування коштів на рахунок торгівельного підприємства, за оплату товару.
Більш детальну інформацію про програму «Товари у розстрочку» можна отримати на сайті банку в розділі «Кредитування»/«Послуги для приватних клієнтів».
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас