Греція готова продати або здати в оренду частину своїх островів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Греція готова продати або здати в оренду частину своїх островів

Казна та Політика
1034
Влада Греції, прагнучи знайти додаткові джерела доходів, має намір виставити на продаж або передати в довгострокову оренду частину своїх остовів, пише британська газета The Guardian.
"Багатим і знаменитим людям стане легше перетворити власні мрії на реальність, оскільки Греція готується до того, щоб продати або передати в довгострокову оренду частину своїх 6 тис. островів", - повідомляє видання.
Влада Греції готова піти на такий крок, бо він може дозволити зменшити дефіцит держбюджету.
Газеті стало відомо, що "серед іншого, планується виставити на продаж ділянку на острові Міконос, одному з найбільш популярних грецьких туристичних напрямів".
Третина острова належить уряду, який тепер шукає покупця, готового до інвестицій і до будівництва комплексу для VIP-туризму, повідомило близьке до переговорів джерело.
Потенційні інвестори шукають нерухомість і на острові Родос, причому більшість з них - росіяни і китайці. Інвестори з цих країн прагнуть отримати частину Середземномор'я для того, щоб їхні дедалі заможніші співгромадяни отримали місця для відпочинку.
В даний час населеними є 227 грецьких островів. При цьому в країні налічується безліч невеликих незаселених островів. Тепер в Греції сподіваються, що "продаж або довгострокова оренда деяких островів будуть сприяти створенню робочих місць, стимулювати інвестиції і генерувати доходи" оподаткувань, відзначає видання.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас