У Раді з'явиться депутатська група Жванії з боротьби з КПУ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Раді з'явиться депутатська група Жванії з боротьби з КПУ

Казна та Політика
423
Наступного тижня в парламенті буде оголошено про створення депутатської групи "Право вибору". Про це на прес-конференції заявив ініціатор цього об'єднання Давид Жванія.
"Я до останнього вірив в збереження "НУ-НС". Але, на жаль, деякі мої колеги продовжують перебувати в полоні старих ілюзій, займати неконструктивну позицію, вибираючи популізм замість роботи. Така ситуація не влаштовувала тих депутатів нашої фракції, які хочуть працювати ради реформ. Тому ми і створили депутатську групу "Право вибору", - пояснив Жванія.
Як повідомляє прес-служба депутата, документи про створення нового об'єднання подані у Верховну Раду. Група включатиме близько 12 депутатів, у тому числі Сергія Василенка, Олександра Омельченка, Катерину Лук’янову, Олег Новикова, Івана Плюща, Сергія Харовського.
Своєю метою група "Право вибору" називає зниження ролі комуністів у коаліції.
"Ми вважаємо комуністів своїми ідеологічними опонентами, а їх участь в коаліції, ліберальній за формою і змістом, нелогічною і деструктивною. Компартія в коаліції є основним ступором швидких і ефективних реформ", - переконаний Жванія. Депутат також не відкидає переформатування коаліції.
Нагадаємо, 18 червня до складу правлячої коаліції увійшли шестеро народних депутатів з фракції "Наша Україна - Народна самооборона": Валерій Борисов, Давид Жванія, Володимир Марущенко, Олег Новиков, Сергій Харовський і Віктор Шемчук.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас