Точка зору: Через місяць-два відбудеться невелике зміцнення гривні по відношенню до долара — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Точка зору: Через місяць-два відбудеться невелике зміцнення гривні по відношенню до долара

Валюта
10056
Через місяць-два відбудеться невелике зміцнення гривні по відношенню до долара. Про це повідомив керівник консалтингової групи INEX-FT, доктор технічних наук, професор Віктор Бочарніков. "Через місяць-два гривня зміцниться до 7,88 по відношенню до долара", - зазначив він.
За словами експерта, набагато динамічнішою виглядатиме ситуація гривня-євро. "Оскільки тут ситуація прив'язана до проблем на зовнішньому ринку, нестабільність там зберігається, що обумовлене європейськими проблемами і виникає момент, коли в найближчі два місяці ми спостерігатимемо коливання гривна-євро в районі 9,6 грн/євро", - зазначив він.
Він зазначив, що на євро зможуть запрацювати спекулянти, оскільки гривна зміцнюватиметься, але динаміки гривна-євро буде достатньою, щоб грати на спекулятивних операціях. "Що стосується руху гривня-євро, то буде велика динаміка. Якщо загальна тенденція збережеться на рівні 9,5-9,6 грн/євро, в той же час, гривня підскакуватиме до 9,8-9,9 і опускатися до 9,4 грн/євро. Це дасть хід для спекулятивних операцій і торговцям буде на чому заробити", - сказав експерт.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас