Індекс УБ показав зниження на 1,36% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Індекс УБ показав зниження на 1,36%

Фондовий ринок
123
Світові фондові ринки у вівторок, 22 червня, коректувалися після вчорашнього ралі.
За словами трейдера інтернет-брокера iTrader Олега Щокіна, негативні настрої були посилені новинами від Європейського центрального банку, зниженням міністром фінансів Великобританії прогнозу зростання ВВП і вчорашнім зниженням рейтинговим агентством Fitch Ratings кредитного рейтингу банку BNP Paribas, крім того, дані щодо макростатистики, що виходили протягом дня, не виправдовували прогнозів експертів.
На українському фондовому ринку у вівторок переважала негативна динаміка. Відкриття торгів проходило гепом вниз, після чого ринок ненадовго зумів вийти на позитивну територію, далі торги проходили нижче нульової позначки.
За результатами торгів індекс УБ закріпився на рівні 2122,35 базисних пунктів, що на 1,36% нижче рівня закриття торгів попереднього дня. Обсяг торгів за день збільшився до 102 млн. гривень, з яких 13,9 млн. гривень оборот в секції термінового ринку.
За підсумками торгівельного дня більшість ліквідних паперів втратили у вазі. Акції металургійних компаній продовжує відігравати новину про ревальвацію юаня - за день AZST і ENMZ додали 1,97% і 1,28% відповідно. На інформації про перенесення приватизації UTLM капіталізація компанії зменшилася на 4,52% за день. За обсягом торгів лідирують AZST і AVDK, з результатом 18,1 млн. гривень і 9,4 млн. гривень. Найбільшу кількість операцій - понад 700 - уклали по AZST.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас