Тігіпко: Україна може розглядати участь у Митному союзі, якщо його норми не будуть заважати підписанню угоду про асоціацію з ЄС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тігіпко: Україна може розглядати участь у Митному союзі, якщо його норми не будуть заважати підписанню угоду про асоціацію з ЄС

Казна та Політика
194
Україна може розглядати участь у Митному союзі с РФ, Казахстаном і Білорусією, якщо "норми цього союзу не будуть заважати" Україні підписати угоду про асоціацію з ЄС.
Про це повідомив сьогодні на прес-конференції віце-прем'єр-міністр України Сергій Тігіпко, передає кореспондент РБК-Україна.
Тігіпко підкреслив, що основний зовнішньополітичний вектор України має бути спрямований на те, щоб до кінця 2010 р. зробити все необхідне для підписання угоди про асоціацію з ЄС, в т.ч. і угоду про зону вільної торгівлі з ЄС.
кщо норми по Митному союзу не будуть заважати нам мати угоду про асоціацію з ЄС, то це абсолютно, я вважаю, можливо. Якщо там будуть проблеми, то вважаю, все ж таки для нас ринок ЄС та інтеграція до європейської спільноти є першочерговим, - сказав він.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас