Мейдофф приховав від слідства 8 мільярдів доларів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мейдофф приховав від слідства 8 мільярдів доларів

Кримінал
929
Найбільший фінансовий шахрай в історії США Бернард Мейдофф приховав близько 8 мільярдів доларів за допомогою своїх друзів перед тим, як відправився відбувати довічний термін, пише The Daily Mail.
Визнання зробив один з сусідів Мейдоффа по камері, який передав інформацію на умовах конфіденційності. За його словами, Мейдофф сказав йому, що його колишній діловий партнер Френк Ді Паскалі знає імена трьох людей, які зберігають гроші махінатора.
Конкретних осіб сусід Мейдоффа не назвав, але передбачив, що йдеться про особистих друзів колишнього глави Madoff Securities.
Френк Ді Паскалі, 52-річний фінансовий директор компанії Мейдоффа, визнаний винним за 10 пунктами звинувачення і зараз чекає вироку. Він може спробувати використовувати доступну йому інформацію, щоб добитися пом'якшення вироку.
Бернард Мейдофф був засуджений до 150 років в'язниці за шахрайство в червні 2009 року. На суді творець фонду Madoff Securities і колишній глава біржі Nasdaq повністю визнав свою провину. Мейдофф оцінював втрати інвесторів від його піраміди не менше ніж в 50 мільярдів доларів, проте суд скоротив цю суму до 13 мільярдів.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас