"Росава" заявляє про зупинку виробництва в разі арешту майна податковою міліцією — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Росава" заявляє про зупинку виробництва в разі арешту майна податковою міліцією

Казна та Політика
4355
Податкова міліція відновила розслідування справи стосовно сплати податків ЗАТ "Росава" (Біла Церква, Київська обл.) з контрактів від 2006 року і має намір повторно заарештувати майновий комплекс підприємства, повідомила прес-служба "Росави".
"Накладення арешту на майновий комплекс неминуче призведе до зупинки виробничого процесу на підприємстві і позбавить джерела постійного доходу майже 5 тисяч співробітників заводу і понад 15 тисяч членів їх сімей", - відзначено в повідомленні.
Податкова міліція, згідно з повідомленням, має намір повторно накласти арешт на майновий комплекс підприємства, раніше скасований Київською обласною прокуратурою.
"Формальною причиною є відновлення податковою міліцією розслідування у справі 2006 року про порушення податкового законодавства на суму 15,5 млн грн. попереднім головою правління ЗАТ "Росава", - йдеться в повідомленні прес-служби.
Як уточнили агентству в прес-службі "Росави", йдеться про претензії до сплати податків з контрактів, підписаних в 2006 році тодішнім керівником підприємства Романом Науменком.
"Ми вважаємо це свавіллям - накласти арешт на підприємство, вартість активів якого близько 1,5 млрд грн. по недоведених претензіях на 15,5 млн грн." - зазначено в повідомленні.
Як повідомили агентству в прес-службі Державної податкової адміністрації, в даний час воно готує коментар з приводу цієї ситуації.
Виробничі потужності "Росави" складають близько 5 млн шин на рік.
"Росава" реалізує на українському ринку близько 50% своєї продукції, до Росії експортує 27,6%, в країни СНД - 13,5%, в країни далекого зарубіжжя - 8,7%.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас