Україна може розпочати road show євробондів у липні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна може розпочати road show євробондів у липні

Фондовий ринок
257
Україна може розпочати проведення road show суверенних євробондів в липні, повідомив агентству "Інтерфакс-АФІ" джерело в банківських колах.
"Підготовка документації перебуває в просунутій стадії. Road show випуску може початися в липні", - сказав співрозмовник агентства.
Він уточнив, що Білорусія також може почати зустріч з інвесторами в рамках розміщення суверенних єврооблігацій влітку.
Раніше в травні директор департаменту державного боргу міністерства фінансів України Ольга Башинська заявила, що Україна може відкласти запланований на кінець червня випуск єврооблігацій, якщо ситуація в єврозоні продовжить погіршуватися.
Заступник міністра фінансів України Андрій Кравець раніше повідомив, що Україна може вийти з розміщенням єврооблігацій в середині червня 2010 року. За його словами, розміщення цінних паперів доцільно проводити в доларах з прибутковістю нижче 8% на термін 10 років.
Україна вибрала "ВТБ Капітал", JP Morgan і Morgan Stanley організаторами випуску євробондів.
Востаннє Україна розмістила єврооблігації восени 2007 року, тоді 10-річні євробонди на $700 млн були розміщені під 6,75% річних.
За оцінками учасників фондового ринку, обсяг випуску суверенних єврооблігацій України в 2010 році може скласти до $500 млн.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас