Чавес звернувся до Інтерполу з проханням видати міжнародний ордер на арешт свого головного критика — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Чавес звернувся до Інтерполу з проханням видати міжнародний ордер на арешт свого головного критика

Казна та Політика
259
Президент Венесуели Уго Чавес звернувся до Інтерполу з проханням видати ордер на міжнародний арешт свого ярого критика Гільєрмо Зулоагі - власника єдиного опозиційного телеканалу країни Globovision.
При цьому, як сказав Чавес, необхідність арешту Зулоагі ніяк не пов'язана з його професійною діяльністю, передає РБК з посиланням на Associated Press.
"Телеканал тут до чого, але звідки у нього стільки автомобілів, не знаю точно, скільки їх. У нього удома цілий автопарк", - заявив венесуельський лідер в ефірі державного телебачення. "Покажи своє обличчя, боягуз" - призвав Чавес власника Globovision, якого зараз розшукує венесуельська влада.
Нагадаємо, минулого тижня влада Венесуели видала ордер на арешт власника останнього опозиційного телеканалу Globovision з явною антипрезидентською спрямованістю. Представники спецслужб прибули в будинок Зулоаги, щоб заарештувати його і одного з його синів, проте на місці їх не виявили.
За рішенням суду вони підлягають арешту по звинуваченню в лихварстві і змові. Як затверджується в судових документах, Зулоаги належить 24 спортивних автомобіля Toyota, придбаних незаконним шляхом. Власник Globovision заперечує всі звинувачення в свою адресу, заявляючи, що всі вони сфарбриковані, щоб залякати його.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас