Приватбанк упровадив послугу бронювання авіаквитків і готелів через Сервісний центр банку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Приватбанк упровадив послугу бронювання авіаквитків і готелів через Сервісний центр банку

Фондовий ринок
103
На передодні новорічних свят Приватбанк підготував приємний сюрприз для клієнтів, упровадивши послугу бронювання авіаквитків і готелів через Сервісний центр. За словами представників Приватбанку, вперше в Україні клієнти банку одержали новий рівень сервісу, що дозволяє скоротити час і витрати на організацію туристичних чи ділових поїздок.
На сьогоднішній день банк надає можливість бронювання авіаквитків українських і закордонних авіакомпаній практично в будь-якому напрямку як усередині країни, так і за рубіж. За словами фахівців банку, сьогодні будь-який бажаючий може забронювати квитки на регулярні авіарейси таких авіакомпаній як Аеросвіт, Дніпроавіа й інші, з вильотом з Києва, Дніпропетровська, Одеси, Сімферополя і Дубаі (ОАЕ). Також нова послуга Приватбанку дозволяє забронювати номер у готелі в більш ніж у 100 країнах світу по дуже привабливим для споживача цінам.
Фахівці банку відзначають, що нова послуга є розвитком програми «Privat Trаvеl», що забезпечує клієнтам повний комплекс послуг для туризму і ділових поїздок – від випуску й обслуговування пластикових карт, дорожніх чеків до бронювання авіаквитків, готелів і повернення частини вартості покупок за рубежем у системі Global Refund.
Для того щоб забронювати авіаквиток чи номер у готелі, клієнту досить звернутися в банк за безкоштовним цілодобовим телефоном Сервісного центра 8 800 500 00 30.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас