Здійснено чергову виплату відсотків по облігаціях ТОВ "Аркада-фонд" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Здійснено чергову виплату відсотків по облігаціях ТОВ "Аркада-фонд"

Фондовий ринок
254
Відповідно до умов випуску облігацій ТОВ "Аркада-фонд", 25 листопада була здійснена чергова виплата відсотків по облігаціях серій "С", "Е" і "F" на загальну суму 335,7 тис. грн.
Власниками облігацій на дату виплати були комерційні банки і страхові компанії. Станом на 25 листопада 2002 року в обігу знаходяться облігації ТОВ "Аркада-фонд" чотирьох серій на загальну номінальну вартість 35,6 млн. гривень.
Облігації серії "С" випущені в обсязі 7,0 млн. гривень, номінальною вартістю однієї облігації 1 тис. гривень, із прибутковістю 19% річних, датою погашення 24 січня 2003 року. Первинне розміщення цілком завершене.
Облігації серії "Е" випущені в обсязі 33,0 млн. гривень, номінальною вартістю однієї облігації 1 тис. гривень, ставкою доходу 10% річних, котра коректується в залежності від рівня інфляції за допомогою використання спеціальної розрахункової одиниці - ОдІн. В даний час банк "Аркада" продовжує відкрите первинне розміщення облігацій цієї серії. Дата погашення облігацій - 25 серпня 2004 року. Станом на 25 листопада розміщено облігацій в обсязі 25,6 млн. гривень, що складає 77,4% від загального обсягу випуску.
Облігації серій "D" і "F" призначені для закритого розміщення за рахунок коштів учасників фондів банківського управління, створених АКБ "Аркада".
За рахунок коштів, отриманих від розміщення облігацій, "Аркада-фонд" викуповує в АКБ "Аркада" право вимоги по кредитах, наданої банком фізичним особам на будівництво житла під заставу цього житла.
За матеріалами:
Аркада
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас