Терьохін: Уряд хоче державу з мільйонами найманих робітників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Терьохін: Уряд хоче державу з мільйонами найманих робітників

Казна та Політика
1911
Прийняття урядового проекту Податкового кодексу лише посилить податкове навантаження на декілька мільйонів українців.
Як передає кореспондент УНІАН, про це на засіданні опозиційного уряду заявив голова Комітету Верховної Ради з питань податкової і митної політики, депутат від БЮТ Сергій Терьохін.
За його словами, запропонований Податковий кодекс є "Кодексом багатих". "Це Кодекс, який дає можливість одній сотні компаній не платити податки, а цей податковий тиск переноситься на мільйони людей", - сказав Терьохін.
Народний депутат додав, що 4,2 млн. фізичних осіб, які сьогодні мають спрощену систему оподаткування, змушені будуть або залишити бізнес, або перейти в розряд найнятих робітників. "Філософія цього документа проста - ця влада хоче побудувати державу з невеликою кількістю корпорацій і з мільйонами найнятих робітників", - додав Терьохін. На переконання народного депутата, за таких умов мова про створення середнього класу в Україні не йдеться.
Терьохін також повідомив, що рішення профільного комітету з даного проекту документу було сфальсифіковане. "Засідання не проводилося. А рішення комітету нібито підписано депутатами від коаліції", - сказав він.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас