Могильов заявив про корупцію у МВС "згори донизу" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Могильов заявив про корупцію у МВС "згори донизу"

Казна та Політика
1081
За останні роки система органів Міністерства внутрішніх справ була наскрізь пронизана корупційними схемами, заявив міністр внутрішніх справ України Анатолій Могильов, виступаючи сьогодні в парламенті.
Так, за його словами, "за останні роки створена придворна система в МВС, яка наскрізь пронизана корупційними схемами від верху до низу".
Він підкреслив, що "зараз, на жаль, мундир МВС необхідно чистити. Я не вважаю за потрібне захищати честь мундира", - додав міністр.
За його словами, якщо працівники міліції будуть винні в правопорушеннях, то "покривати керівництво МВС нікого не буде".
В той же час міністр додав, що "в разі, якщо буде доведена невинність працівника міліції, я, природно, його захищатиму".
Все це Могильов сказав, відповідаючи на питання депутатів про факт загибелі студента в Шевченківському районному відділенні міліції Києва. Він підкреслив, що зараз йде розслідування цієї справи, і якщо працівники міліції будуть визнані винними, то вони понесуть покарання.
Анатолій Могильов також підкреслив, що на сьогодні в системі МВС потрібно змінювати пріоритети. "Потрібно ставити головним завданням всієї діяльності міліції - права і свободи людини", - зазначив він.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас