Анатолій Чубайс: Процес вступу Росії до СОТ час завершувати — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Анатолій Чубайс: Процес вступу Росії до СОТ час завершувати

Казна та Політика
105
В рамках Петербурзького економічного форуму почалася робота ділового круглого столу "бізнес-діалог Росія-ЄС", повідомляють інформагентства.
Виступаючи перед присутніми, гендиректор "РОСНАНО" Анатолій Чубайс зазначив, що Росія зацікавлена в стабільності і процвітанні Європи. Проте за позитивним сигналом з боку самої Європи, йде і негативний, зазначає Чубайс.
"Ми вже зробили поганою традицією багаторазове обговорення одного і того ж питання, в одному і тому ж складі. Це питання називається - вступ до СОТ. Мені важко навести приклад настільки ж невдалих політичних процесів за останніх 10 років", - відмітив глава "РОСНАНО".
Анатолій Чубайс вважає, що замість довгих дискусій з приводу того, чия сторона винна, на сьогодні правильно переформатувати це питання. "По суті справи прихованими опонентами вступу Росії до СОТ є ті, хто хотів би бачити нашу країну аутсайдером. Причому, тверезо дивлячись на речі, ми бачимо цих людей і в Росії, і в Європі, і за її межами", - резюмував глава держкорпорації.
"Ми стали світовими чемпіонами в тривалості процесу вступу до СОТ. Час його закінчити, час прийняти рішення", - заявив гендиректор "РОСНАНО".
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас