Депутати відмовились декларувати свої витрати — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Депутати відмовились декларувати свої витрати

Казна та Політика
3512
Комітет Верховної Ради із боротьби з корупцією і організованою злочинністю відхилив законопроект про обов'язкове декларування вищими посадовими особами не лише доходів, але і витрат.
Законопроект був внесений лідером партії "Фронт змін" Арсенієм Яценюком. Проти ідеї декларувати витрати проголосували п'ять членів парламентського комітету, у тому числі представник БЮТ. На підтримку законопроекту виступили чотири члени комітету. Про це повідомляє прес-служба "Фронту змін".
Яценюк дійшов думки, що цим рішенням Партія регіонів ще раз продемонструвала декларативність своїх заяв про боротьбу з корупцією.
"Ніхто з них не хоче декларувати свої витрати, адже їм є що приховувати. Деяким із них задекларованого доходу не вистачить, аби заплатити за обід в улюбленому ресторані, - зазначив політик. - Патологічна брехня - це діагноз української влади. Вже очевидно: узято курс на тотальне усунення суспільства не лише від впливу на державні рішення, але і від елементарної інформації, яку чиновники в демократичному суспільстві просто зобов'язані надавати".
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас