"Мт-банк" виплачувати пенсії буде через власну платіжну систему "МТ-КАРТ" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Мт-банк" виплачувати пенсії буде через власну платіжну систему "МТ-КАРТ"

Валюта
144
Недавно акціонерний комерційний банк "Мт-банк" став переможцем чергового конкурсу Пенсійного фонду України по доборі банків, у яких по згоді пенсіонерів і одержувачів допомоги можуть відкриватися рахунки для виплати пенсій і грошової допомоги.
Необхідність упровадження послуг по виплаті пенсій і грошової допомоги було обумовлено численними звертаннями громадян і працівників підприємств - клієнтів банку, - щодо відкриття пенсійних рахунків і одержання пенсій по картках "МТ-КАРТ".
Виплату пенсій і грошової допомоги банк планує здійснювати через власну платіжну систему "МТ-КАРТ" за допомогою мікропроцесорних пластикових карток. На залишки пенсійних рахунків будуть нараховуватися підвищені відсотки, пластикові картки для одержання пенсій і допомоги будуть надаватися безкоштовно.
Одержати пенсію і допомогу буде можливо в будь-якому відділенні чи в найближчому банкоматі АКБ "Мт-банк", кількість яких уже перевищило 45 одиниць. Здійснюючи покупки в магазинах міста за допомогою платіжної картки "МТ-КАРТ", пенсіонери зможуть одержувати істотні знижки.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас