Бакієв заперечує свою причетність до безпорядків на півдні Киргизії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Бакієв заперечує свою причетність до безпорядків на півдні Киргизії

Казна та Політика
231
Колишній президент Курманбек Бакієв заперечує свою причетність до безпорядків на півдні Киргизії і закликає докласти всіх зусиль для припинення кровопролиття. "Сьогодні Киргизька республіка на межі втрати державності. Гинуть люди, і ніхто з представників нинішньої влади не в змозі їх захистити", - йдеться в заяві Бакієва, отриманій агентством "Інтерфакс-Захід".
"Замість того, щоб своєчасно мобілізувати всі необхідні ресурси для локалізації конфлікту, представники тимчасового уряду роздають інтерв'ю і проводять прес-конференції з метою в черговий раз опорочити мене і моїх рідних, звинувачуючи в причетності до безпорядків на півдні. Відповідально заявляю, що це безсовісна брехня, Бог їм суддя. Упевнений, історія все розставить на свої місця, і правда все одно восторжествує", - заявив Бакієв. "Але сьогодні не час кидати один в одного камені. Ллється кров, і треба докласти всіх зусиль, щоб припинити кровопролиття", - відзначається в заяві.
Бакієв закликав співвітчизників, земляків "не піддаватися на провокації і заклики безвідповідальних політиків". Киргизький народ великий своєю мудрістю, толерантністю і терпимістю. Ми завжди уміли знаходити спільну мову зі всіма етносами, що живуть на нашій землі. Сьогодні Киргизстан може врятувати лише воля народу. Одумайтеся! Наші діти і внуки не повинні втратити свою батьківщину. Іншої країни у киргизів не буде", - підкреслив Бакієв. У своїй заяві він висловив глибокі співчуття всім сім'ям, близьким і рідним загиблих і потерпілих під час трагічних подій на півдні Киргизії.
За матеріалами:
Фінмаркет
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас