Банки Ліхтенштейну йдуть назустріч клієнтам, які ухиляються від сплати податків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банки Ліхтенштейну йдуть назустріч клієнтам, які ухиляються від сплати податків

Казна та Політика
411
Банки Ліхтенштейну заманюють багатих британців, пропонуючи їм можливість "очиститися" від тягаря несплачених податків. В той же час законодавці в сусідній Швейцарії намагаються заблокувати передачу даних про "ухильників" американським податківцям, повідомляє Bloomberg.
Зокрема, громадянам Великобританії з банківськими рахунками в Ліхтенштейні, що розкрили свої активи перед фіскальною владою своєї країни, загрожує покарання лише у розмірі 25% від звичайного в таких випадках штрафу, уточнили в найбільшому банку князівства LGT Group. У свою чергу, в рамках цієї угоди, британські податкові органи розраховують отримати чистий дохід у розмірі 1 млрд. фунтів стерлінгів ($1,46 млрд.).
Ліхтенштейн провів переговори про укладення аналогічних договорів із США, Францією, Німеччиною та Італією. Наслідний принц князівства Алоїс вже відзначив зростання інтересу до подібних операцій. Що стосується швейцарських банків, які хочуть зберегти лідерство в сфері обслуговування рахунків заможних клієнтів, то вони пропонують ввести особливу форму оподаткування в обмін на збереження інформації про своїх клієнтів в таємниці.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас