Харківська дирекція АППБ "Аваль" разом із низкою турфірм провела презентацію послуг для студентів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Харківська дирекція АППБ "Аваль" разом із низкою турфірм провела презентацію послуг для студентів

Фондовий ринок
82
Харківська обласна дирекція АППБ «Аваль» разом з компаніями «Австрійські авіалінії» і «МКС», туристичними фірмами «Гольфстрім» і «Клуб мандрівників» провела 21 листопада п.р. презентацію послуг для студентів у нічному клубі «Байконур» (м.Харків).
Про це повідомила прес-служба банку з посиланням на Харківську ОД АППБ «Аваль».
За інформацією прес-служби, у рамках даної акції Харківська обласна дирекція презентувала картку ISIC-MAESTRO, що є міжнародним студентським квитком і платіжною карткою системи Europay Int. Представлено можливість випуску в рамках зарплатного проекту картки ISIC-MAESTRO як студентського квитка.
У свою чергу, компанія «Австрійські авіалінії» у ході презентації презентувала знижки на авіаквитки для власників ISIC і накопичувальні системи знижок для постійних клієнтів, фірма «Гольфстрім» — програми навчання і роботи для студентів за кордоном і знижки власникам ISIC, туристична фірма «Клуб мандрівників» — системи знижок на туристичні путівки. Крім того, компанія «МКС» представила акції й освітні програми для студентів, а також семінари провідних виробників в області інформаційних технологій.
Як повідомили у Харківській дирекції, на презентації були присутні представники молодіжних організацій, профспілок, студентської преси, а також студенти Харківського державного університету, Університету внутрішніх справ, Юридичної академії, Фармацевтичної академії, Харківського інституту громадського харчування, Харківського авіаційного інституту, Харківського університету радіоелектроніки, Харківського політехнічного інституту, Харківського медичного університету, Харківського філіалу Академії банківської справи.
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас