Тігіпко: Україна і СБ планують реалізувати 5 проектів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тігіпко: Україна і СБ планують реалізувати 5 проектів

Казна та Політика
344
Україна і Світовий банк планують в 2010 році реалізувати 5 проектів на суму 1,77 млрд. дол.
Про цей УНІАН повідомили в прес-службі віце-прем'єр-міністра Сергія Тігіпко.
"Співпраця із Світовим банком є надзвичайно важливою для України. Лише цього року ми плануємо підписати договори не менш ніж з п'яти проектам на суму 1,77 млрд. дол.", - повідомив Тігіпко 7 червня після підписання разом з директором представництва СБ із справ України, Білорусі й Молдови Мартіном Райзером Протоколу загального перегляду портфеля проектів в Україні на поточний рік.
Тігіпко переконаний, що співпраця із Світовим банком допоможе Україні швидше подолати наслідки кризи.
Пріоритетами на середньочасну перспективу співпраці визначено напрямок з оздоровлення фінансового сектору та розвиток інфраструктури в Україні.
"Ми будемо відмовлятися від проектів, які не реалізуються, щоб не платити за резервування коштів. Разом з тим, необхідно підвищити вибірку коштів з проектів, які перебувають зараз у роботі. Її теперішній рівень не задовольняє ні уряд, ні керівництво банку. У нас є амбіційна мета потроїти рівень вибірки коштів", - відзначив Тігіпко.
Він повідомив, що співпраця профільних міністерств, які відповідають за співпрацю із Світовим банком, будуть нести персональну відповідальність за результати своєї роботи. Це, за його словами, дозволить уникнути безпідставного затягування реалізації проектів.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас