ЗМІ: Для Януковича ремонтують резиденцію на Липській — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЗМІ: Для Януковича ремонтують резиденцію на Липській

Казна та Політика
312
В Адміністрації президента України ходять чутки, що цього місяця Віктор Янукович переїде до столичної резиденції на вул. Липській, 4, повідомило видання "Сегодня", посилаючись на свої джерела.
Зокрема, газета нагадала, що кілька місяців тому заступник голови Адміністрації президента Ганна Герман сказала, що розглядається можливість переїзду Януковича в одну із будівель в центрі Києва, аби не примушувати киян стояти в пробках, пропускаючи кортеж президента. Янукович, як зазначило видання, кожен ранок їде з резиденції Межигір'я через весь Київ на роботу, а потім увечері повертається назад.
За інформацією "Сегодня", в АП говорять про те, що Янукович переїде до резиденції на Липській вже в середині червня.
"У вітальні і кухні змінили паркет, - передало видання слова одного з радників президента. - Зараз йде ремонт другого поверху, де буде робочий кабінет і спальня президента".
Офіційно інформація про переїзд не підтверджується. "Мені про це нічого не відомо", - зазначила в коментарі виданню Ганна Герман.
Що ж стосується обіцянок ДАІ "полегшити життя" водіям під час проїзду кортежу Президента, то, як пише Сегодня, поки зроблено небагато. У ДАІ МВС України видання повідомили, що збільшили число регулювальників: "Вони під час проїзду кортежу управлятимуть автопотоком так, щоб зменшити пробки. Можливо, зменшимо і час простою автомобілів до і після проїзду кортежу. Зараз це близько 3 хвилин".
Як повідомлялось, 4 червня Янукович на своїй прес-конференції, відповідаючи на питання журналістів про те, коли він має намір виконати свою обіцянку, дану в період передвиборної кампанії, і запросити представників ЗМІ в "Межігор'я", заявив: "Добре, збирайтеся прямо зараз. Так, щоб без підготовки - я готовий їхати". Після прес-конференції Янукович навіть пообіцяв виділити 5-6 автобусів для тих, що бажають побачити місце його проживання. Проте, пізніше Ганна Герман повідомила, що поїздка журналістів в "Межігір'є", де проживає Янукович, переноситься, але обов'язково відбудеться в інший час.
9 квітня газета "Сегодня" вже повідомляла, що Віктор Янукович має намір переїхати жити з "Межігор'я" до маєтку по вул. Липській, 4. Проте після появи публікації Ганна Герман спростувала це повідомлення. 20 квітня "Сегодня", посилаючись на джерело в Адміністрації, проінформувала, що президент нібито запланував переїхати на Липську до травня. Проте, цього до цих пір так і не сталося.
ЗМІ повідомляли, що на території резиденції "Межігор'є" ведеться грандіозне будівництво: зводиться триповерховий розважально-спортивний центр і вже з'явився зоопарк з екзотичними тваринами.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас