Александровська: У нас поодинокі випадки високої зарплати — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Александровська: У нас поодинокі випадки високої зарплати

Казна та Політика
1357
"Якщо взяти статистику по Україні, то у нас поодинокі випадки, коли люди отримують дуже високу заробітну плату, в крайньому випадку, платять з неї прибутковий податок, ми називаємо це заробітною платою", - про це розповіла народний депутат від Комуністичної партії України Алла Александровська коментуючи введення додаткового оподаткування доходів громадян з високим рівнем доходів.
"Сьогодні однаковий прибутковий податок платять ті, хто отримує 700, 1000 грн. і ті, хто на місяць має декілька тисяч. Тому, ми комуністи, вже давно внесли проект закону про підвищену шкалу оподаткування, у тому числі автором є Петро Симоненко", - відзначила нардеп.
За словами політика, поки їх з цього питання не підтримували.
"Тому, ми сподіваємося, що це питання справедливості буде вирішено, тому що в багатьох країнах світу таких як Швеція, Німеччина та інші, люди, що мають великі доходи платять більше прибутковий податок. Я вважаю, що це справедливо", - додала А.Александровська.
Нагадаємо, що Верховна Рада прийняла постанову "Про Основні напрями бюджетної політики на 2011 рік". Постановою передбачено, що при прийнятті Податкового кодексу України має бути забезпечене введення додаткового оподаткування доходів громадян з високим рівнем доходів, зокрема, шляхом введення податку на розкіш.
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас