Суд заборонив британцю лікуватись у лікарнях — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Суд заборонив британцю лікуватись у лікарнях

627
Крістофер Діарлав, 41-річний безпритульний, навчився правдоподібно симулювати небезпечні інфекційні захворювання, внаслідок чого десятки разів добивався госпіталізації до різних медичних установ, аби отримати безкоштовне харчування і проживання, повідомляє ресурс "МедНовости".
"Діарлав почав експлуатувати гостинність британських лікарень близько 15 років тому. Кожна госпіталізація обходилася скарбниці в 400-1500 фунтів стерлінгів", - повідомили в Управлінні з боротьби із шахрайством Національної системи охорони здоров'я Великобританії.
Для того, аби отримати окрему палату, Діарлав заявляв медикам, що хворий на ВІЛ-інфекцію і при цьому страждає гемофілією, або симулював лікарський стійкий туберкульоз. Як правило, обман розкривався протягом декількох днів, після чого уявному хворому відмовляли в послугах клініки.
Чоловіка вдалось затримати після того, як його фотографії, описи зовнішності і особливих прикмет було розіслано медичним установам Англії і Шотландії.
За розпорядженням суду, Діарлаву заборонено звертатися до медичних установ, за винятком тих випадків, коли він дійсно хворий і потребує кваліфікованої допомоги. В разі порушення розпорядження британцеві загрожуватиме тюремний строк до 5 років.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас