Бортпровідники British Airways почали черговий страйк — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Бортпровідники British Airways почали черговий страйк

Казна та Політика
150
Бортпровідники британської авіакомпанії British Airways 5 червня почали черговий п'ятиденний страйк, повідомляє Deutsche Welle з посиланням на агентство Reuters.
Як заявили представники профспілки Unite, що представляє інтереси екіпажів, переговори з керівництвом авіакомпанії про врегулювання конфлікту, що триває багато місяців, успіху не принесли. Працівники British Airways протестують проти зниження зарплат і скорочення числа бортпровідників на борту літаків.
За словами керівництва компанії, результатом акції протесту співробітників стане скасування 20 відсотків числа дальніх рейсів і 40 відсотків ближніх рейсів з аеропорту Хітроу. Два столичних аеропорти- Гатвік і Лондон-Сіті, страйк поки не зачепив.
Нагадаємо, це вже не перша відмова від роботи льотного персоналу British Airways в 2010 році. Протестуючи проти скорочення робочих місць і урізування зарплат, співробітники авіакомпанії провели кілька страйків в березні і в кінці травня. Збитки внаслідок акцій протесту лише в поточному році склали майже 120 мільйонів фунтів стерлінгів (145 мільйонів євро).
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас