Обама: Американська економіка з кожним днем стає все сильнішою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Обама: Американська економіка з кожним днем стає все сильнішою

Казна та Політика
373
Американська економіка з кожним днем стає все сильнішою. З відповідною заявою виступив Президент США Барак Обама в ході конференції в американському штаті Меріленд.
Коментуючи сьогоднішній доповідь Міністерства праці країни про рівень безробіття в травні поточного року, Обама відзначив, що зростання числа робочих місць у травні є оптимістичним показником для американської економіки, проте не виключив ймовірності негативних показників у майбутньому, передає РБК з посиланням на Associoated Press.
Крім того, на думку американського президента, зниження рівня безробіття на 0,2 процентного пункту порівняно з показником попереднього місяця свідчить про впевнене відновлення національної економіки після глобальної фінансової кризи.
"Дані цифри говорять про те, що ми рухаємося в правильному напрямі", - заявив Обама.
Сьогодні Міністерство праці США повідомило, що рівень безробіття в країні в травні 2010 р. порівняно з показником попереднього місяця знизився на 0,2 процентного пункту і склав 9,7% (при прогнозі 9,8%).
Однак, зростання числа робочих місць в несільськогосподарських галузях країни в травні 2010 р. склав 431 тис., тоді як аналітики прогнозували збільшення показника на 513 тис.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас