Ціни на газ для промислових підприємств не знижені — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ціни на газ для промислових підприємств не знижені

Енергетика
322
Лідер БЮТ Юлія Тимошенко заявляє, що уряд не понизив ціни на природний газ для промислових підприємств за результатами нових домовленостей з Росією.
Як передає кореспондент УНІАН, про це Тимошенко сказала сьогодні на прес-конференції в Києві.
"Сьогодні всі підприємства України отримали нову ціну на газ, вже після домовленості Януковича. Ціни, які виставлені на газ промисловим підприємствам, малому і середньому бізнесу після того, як Янукович, по суті, здав Крим, сьогодні такі ж, як ті, що виставляв наш уряд під час кризи в 2009 році, але без здачі національних інтересів і без будь-якого руйнування нашого сьогодення українських стратегій. Зниження ціни на 100 доларів - це був великий обман, який прикривав велику зраду", - сказала Тимошенко.
Лідер БЮТ нагадала, що після підписання угод з Росією про продовження термінів перебування Чорноморського флоту РФ в Україні в обмін на зниження ціни на природний газ на 100 доларів нова влада обіцяла стабільність тарифів як для населення, так і для промислових підприємств.
"Сьогодні в місті Києві, в місті Севастополі, в багатьох інших містах України йде досить істотне - від 40% до інколи двох разів - підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги. Я думаю, що після такої соціальної політики бідних людей не буде - залишаться лише убогі.
Тому я нагадую вам слова Януковича, що він на 100 доларів понизить ціну на газ, і тому всі тарифи на тепло, на гарячу воду, як і ціни на газ, залишаться стабільними на багато років. Це його обіцянки. Сьогодні ми бачимо, що все робиться абсолютно діаметрально протилежне", - відзначила Тимошенко.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас