BP заспокоює акціонерів і обіцяє, що більше подібна аварія не повториться — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

BP заспокоює акціонерів і обіцяє, що більше подібна аварія не повториться

Енергетика
330
Голова ради директорів BP Карл-Хенрік Сванберг і глава компанії Тоні Хейворд в п'ятницю провели телеконференцію для акціонерів, під час якої спробували заспокоїти їх і пообіцяли, що надалі подібна аварія не повториться.
"Всі доступні засоби мають бути використані для виконання зобов'язань BP", - наводяться в повідомленні компанії слова Сванберга.
Хейворд, у свою чергу, пообіцяв продовжувати здійснювати виплати, пов'язані з ліквідацією нафтової плями, і за юридичними вимогами. "Це наші найважливіші і першочергові завдання. Ми виконуємо свої зобов'язання, як відповідальна компанія. Це важливий крок для відновлення довіри до компанії, як до довгострокового учасника бізнес-співтовариства", - цитуються в повідомленні слова Хейворда.
Вони також пообіцяли збільшувати ринкову вартість компанії.
Торкаючись питання виплати дивідендів, Сванберг відзначив, що рішення про їх виплату, як завжди, прийматиме рада директорів "ґрунтуючись на ситуації, що склалася".
Обидва топ-менеджери впевнені, що компанія зможе витримати нинішні складнощі. Вони обґрунтовують цю упевненість зростанням доходів від високих цін на нафту і збільшенням запасів.
BP повідомила, що їй удалося встановити спеціальний ковпак, за допомогою якого нафта і газ з аварійної свердловини відкачуються в резервуари морського судна.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас