Обама вважає, що у нього найкраща робота в світі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Обама вважає, що у нього найкраща робота в світі

Казна та Політика
163
Президент США Барак Обама, незважаючи на НП в Мексиканській затоці, глобальні загрози, ситуацію в КНДР і в Ірані, вважає свою роботу "найкращою роботою в світі". Про це президент США заявив в інтерв'ю американський телеканалу CNN.
За словами Обами, "це винятковий привілей - пробуджуватися щодня рано вранці і знати, що ти служиш американському народові і у тебе є можливість зробити життя кращим".
Коментуючи дані останніх опитувань, згідно з якими рейтинг підтримки нинішнього президента США перебуває біля позначки в 48%, Обама сказав, що це непоганий результат. "Враховуючи все те, що зараз відбувається, мій рейтинг нормальний", - сказав Обама.
Як повідомляє newsru.com, Обама признався, що дуже злий на компанію BP, яка допустила аварію на нафтовій платформі в Мексиканській затоці. "Я злий через всю ситуацію, тому що це приклад того, як люди просто не думали про наслідки своїх дій. Все це торкнулося не просто групи людей, а цілого способу життя, всього регіону на багато років вперед. Вони (ВР) відчули мій гнів. Але я не побачив такої швидкої реакції, як мені хотілося б", - відзначив президент США.
Кажучи про шельфове буріння, на яке він ввів мораторій, Обама відзначив, що без гарантій безпеки відновлювати його було б безвідповідально, проте якщо буріння можна проводити безпечно, тоді він нічого не має проти.
В цьому ж інтерв'ю президент США признався, що йому дуже сподобався концерт на честь присудження Полу Маккартні премії Бібліотеки Конгресу, який відбувся напередодні в Білому домі, і особливо хіт Michelle, який Маккартні виконав спеціально для першої леді країни Мішель Обами. "Коли вона була маленькою дівчинкою, яка жила в південній частині Чикаго, не думаю, що вона могла уявити, що з нею може статися щось подібне", - посміхаючись, сказав президент США.
Як відомо, під час концерту Обама разом з Маккартні співав Michelle, ніжно дивлячись на свою дружину.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас