Тимошенко зрозуміла, що Азаров надрукував надто багато грошей — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тимошенко зрозуміла, що Азаров надрукував надто багато грошей

Казна та Політика
4305
Лідер БЮТ Юлія Тимошенко прогнозує, що вже восени в Україні станеться сплеск інфляційних процесів. На думку політика, це станеться "в результаті незбалансованої монетарної політики уряду і Національного банку", повідомляє її офіційний сайт.
"Вся емісія, яку роблять сьогодні, відіграється на цінах, які люди матимуть на все, що вони споживають. Від емісії до інфляції зазор складає приблизно 2-3 місяці. Цей зазор закінчиться восени", - сказала Тимошенко.
Вона відзначила, що в квітні 2010 року обсяг промислового виробництва скоротився на 1,8% в порівнянні з аналогічним показником в березні 2010 року.
"Останні 7 місяців, важко, в кризу, але економіка місяць до місяця постійно приростала. Зараз падіння на 1,8%. Вперше за останні місяці", - додала політик.
За словами лідера БЮТ, уряд Миколи Азарова не зміг забезпечити збільшення соціальних витрат виправданими економічними заходами.
"Все це за рахунок банального джерела - емісії грошей і за той період, поки Янукович перебуває при владі, емісії для бюджетних потреб зробили стільки, скільки наш уряд в цілому за два попередні роки, а це лише декілька місяців, 100 днів!" - заявила Тимошенко.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас