У Росії вимагають заборонити продаж автомобілів Citroen — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Росії вимагають заборонити продаж автомобілів Citroen

2239
Савеловський суд Москви 9 червня розгляне позов товариства захисту прав споживачів "Мілютинський", в якому воно просить припинити продаж автомобілів марки Citroen на території Росії, повідомив в четвер адвокат Олександр Молохов, який представляє інтереси товариства.
На думку позивача, автомобілі компанії Citroen не відповідають вимогам якості, оскільки виробник встановлює на них молдинги, які легко піддаються корозії, що, у свою чергу, створює загрозу появи іржі на всій машині. "Покупці автомобілів Citroen неодноразово зверталися до виробника з проханням усунення дефектів. Проте представники відповідача на дані прохання відповідають відмовою, оскільки іржаві молдинги вони не вважають дефектом", - сказав адвокат.
За його словами, в обґрунтуванні своєї позиції компанія Citroen посилається на те, що, згідно з проведеною у Франції експертизою, корозія молдингів не пов'язана з недоліками виробництва, а викликана зовнішньою дією речовин, що містяться в атмосфері або на дорожньому покритті.
В своїх позовних вимогах товариство захисту прав споживачів просить припинити виробництво і поширення автомобілів марки Citroen до усунення недоліків машин у вигляді схильних до корозії молдингів
За матеріалами:
Газета.Ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас