Казанських чиновників навчать спілкуванню із журналістами за мільйон рублів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Казанських чиновників навчать спілкуванню із журналістами за мільйон рублів

Казна та Політика
138
На сайті муніципального замовлення Казані був оголошений аукціон на проведення курсів навчання "Тренінг публічності. Ефективна взаємодія зі ЗМІ" для керівників адміністрації міста. Максимальна сума контракту - 1,11 мільйона рублів.
Заступники керівника виконкому мерії Казані, голови адміністрацій районів, керівники підрозділів адміністрації пройдуть 120-годинний курс навчання, а заступники керівників підрозділів - 36-годинний. Скільки всього чиновники вчитимуться спілкуванню зі ЗМІ, "Комерсантові" в мерії розповісти не змогли.
Журналісти видання пишуть, що курс, ймовірно, згодиться чиновникам, оскільки жоден із потенційних кандидатів на навчання не погодився з ними поспілкуватися.
"Комерсант" відзначає, що попередній казанський сіти-менеджер влаштовував для чиновників мерії перевірку на детекторі брехні. У 2008 році мер міста Ільсур Метшин заявив, що всі його підлеглі зобов'язані вивчити англійську. В 2008 році казанських чиновників збиралися вчити сліпому методу набору текстів на комп'ютері.
Восени 2009 року мер почав кампанію із боротьби з курінням, заявивши, що всі співробітники протягом місяця повинні відмовитися від шкідливої звички.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас