Тігіпко обраний президентом загальнонаціонального "Реформаторського клубу" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тігіпко обраний президентом загальнонаціонального "Реформаторського клубу"

290
Віце-прем'єр-міністр України Сергій Тігіпко обраний президентом загальнонаціонального "Реформаторського клубу". Про це повідомили в прес-службі клубу.
В повідомленні відзначається, що таке рішення члени клубу прийняли в Києві, під час перших установчих зборів "Реформаторського клубу".
"Реформаторський клуб" може і повинен стати важливим елементом громадянського суспільства, інструментом співпраці і майданчиком для дискусій влади і бізнесу. Лише разом ми зможемо провести необхідні реформи, зробити Україну конкурентоздатною і процвітаючою країною", - заявив С.Тігіпко в своєму виступі на установчих зборах.
В повідомленні відзначається, що в зборах взяли участь власники і керівники трьох десятків компаній, що представляють фінансовий, виробничий і інші сектори української економіки, підприємці з Києва, Донецька, Дніпропетровська, Одеси, Запоріжжя та інших міст.
Завдання "Реформаторського клубу" - вивести дискусію щодо актуальних проблем українського суспільства на максимально високий рівень. А кінцева мета - вироблення і передача в органи влади конкретних пропозицій щодо проектів реформ, підготовка за результатами дискусій аналітичних матеріалів і звітів, відкритих звернень до керівників, від яких залежить прийняття рішень в цих областях.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас