Тимошенко критикує намір влади вирівняти пенсійний вік для чоловіків і жінок — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тимошенко критикує намір влади вирівняти пенсійний вік для чоловіків і жінок

556
Лідер блоку свого імені Юлія Тимошенко критикує передбачене проектом програми економічних реформ на 2010-2014 роки вирівнювання пенсійного віку для чоловіків і жінок. Про це йдеться в повідомленні її прес-служби.
Тимошенко також відзначила, що перші 100 днів президентства Віктора Януковича засвідчили, що він не був відвертий зі своїми виборцями, зокрема щодо передбачуваних кроків у сфері соціальної політики.
Крім того, вона вкотре негативно оцінила пропоновану реформу судової системи, відзначивши, що вона позбавить суди незалежності.
"Я думаю, що це є підготовкою, по-перше, до масштабного перерозподілу власності, включаючи державну, і це є підготовкою до зачистки будь-яких політичний опонентів у державі", - підкреслила лідер БЮТ.
Тимошенко вважає, що дії влади за перші 100 днів принесли країні багато горя і ведуть до руйнування держави.
Як повідомлялося, проект програми економічних реформ на 2010-2014 роки, розроблений Комітетом з економічних реформ, передбачає поступове вирівнювання пенсійного віку для чоловіків і жінок (з кроком 0,5 років впродовж 10 років), наближення пенсійного віку до європейських стандартів (65 років) для учасників другого рівня пенсійної системи.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас