У Швейцарії затримано француза, якого звинувачують у крадіжці 15 кг. золота на заводі Rolex — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Швейцарії затримано француза, якого звинувачують у крадіжці 15 кг. золота на заводі Rolex

Кримінал
305
Швейцарська поліція затримала француза 22 років, який підозрюється в розкраданні більше 15 кілограмів золота на заводі Rolex.
Як повідомляє в середу, 2 червня, газета Tribune de Geneve, на початку травня чоловік, який раніше вже працював на заводі Rolex, знов влаштувалася на підприємство.
Невдовзі після цього співробітники заводу виявили зникнення із ливарного цеху 15,7 кілограма золота на суму більше 500 тисяч швейцарських франків (більше 430 тисяч доларів США).
Під час розслідування справи француза було затримано і взято під варту. За даними слідства, зловмисник діяв у сім заходів. Камери стеження не зафіксували момент крадіжки, проте на них видно, як молода людина підозріло поводиться на виході, неначе ховаючи щось в одязі.
На допиті підозрюваний зізнався у скоєному, проте заявив, що вкрав лише п'ять кілограмів золота. Викрадене він скупникові краденого у Франції.
Напередодні французові продовжили термін попереднього утримання під вартою до двох місяців, що дозволить слідчим провести аналіз його телефонних дзвінків встановити причетних до справи. Слідству також належить встановити мотиви, якими керувався підозрюваний злочинець, який володіє чотирма автомобілями, у тому числі двома недавно купленими BMW.
Нагадаємо, в січні недалеко від французького міста Ліона четверо озброєних грабіжників проникли на територію заводу, який спеціалізується на утилізації дорогоцінних металів, і забрали більше 100 кілограмів золота.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас