Черновецький допускає коректування тарифів на компослуги — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Черновецький допускає коректування тарифів на компослуги

Енергетика
321
Мер Києва Леонід Черновецький допускає коректування Київською міською державною адміністрацією підвищених з 1 липня тарифів на централізоване опалення, гаряче водопостачання і водовідведення. Про це повідомила прес-служба міськадміністрації.
"Розпорядження Київської міської державної адміністрації від 31 травня 2010 року №392... було оприлюднене з метою його подальшого обговорення з громадськими інститутами і отримання експертної оцінки профільних урядових структур, тобто його редакція не є остаточною", - сказано в повідомленні.
Черновецький нагадав, що розпорядження про підвищення тарифів вивчають міністерства житлово-комунального господарства і економіки.
Також він заявив, що плани мерії щодо поетапного підвищення вказаних тарифів з 1 вересня і з 1 листопада не відповідають дійсності, і такі пропозиції не розглядаються.
Як повідомлялося, своїм розпорядженням №392 від 31 травня Київміськадміністрація підвищила тарифи на централізоване опалення, гаряче водопостачання і водовідведення для населення на 29,4-41,3% з 1 липня.
В цьому ж розпорядженні Київміськадміністрація вказала намір продовжити поетапне підвищення тарифів на централізоване опалення і гаряче водопостачання до економічно обґрунтованого рівня у вересні і листопаді.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас