Янукович пропонує створити виконавчий орган при комітеті з економічних реформ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович пропонує створити виконавчий орган при комітеті з економічних реформ

Казна та Політика
179
Президент України Віктор Янукович вважає за доцільне створення виконавчого органу при комітеті з економічних реформ для реалізації плану реформ.
"Ми повинні створити виконавчий орган комітету з економічних реформ і цей виконавчий орган має очолити прем'єр-міністр України Микола Янович Азаров", - сказав він.
В.Янукович підкреслив, що програма економічних реформ розрахована на 4 роки, але це не означає, що реформи завершаться по закінченні цього терміну. "Краю цьому процесу не буде", - сказав він.
Президент відзначив, що програма реформ буде постійна удосконалитися.
Як повідомлялося, В.Янукович указом від 26 лютого 2010 року створив комітет з економічних реформ як консультаційно-дорадчий орган при главі держави і очолив його.
Серед основних завдань комітету - відпрацювання на основі найкращого світового досвіду загальнодержавної стратегії економічних реформ, направлених на реалізацію передвиборної програми В.Януковича "Україна, - для людей".
Комітет також визначатиме напрями, пріоритети, механізми здійснення необхідних економічних реформ і готувати відповідні законопроекти для внесення президентом на розгляд Верховної Ради.
Комітет очолює президент. У його складі представники адміністрації глави держави, керівники уряду, декілька міністрів, глава Нацбанку, керівники дослідницьких інститутів і центрів працюють в ньому за згодою.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас